g

g
Legyen fény!

2014. augusztus 12., kedd

A tévé

A tévé egy nagyon hasznos dolog!
Ha a fal mellé állítjuk, vagy egyenesen a falra szereljük, megvédi azt a szennyeződésektől, és némi hő- és hangszigetelő tulajdonságai is érvényesülhetnek. Korlátozott mértékben ugyan, de tükörnek is alkalmazható.
Ha a helyiség közepén helyezzük el valahol, kiváló térelválasztó elem!
Régebbi, doboz formájú készülékek teteje polcként is használható: ízléses kerámiák, üveghalak, családi fotók, egyéb értékes tárgyak elhelyezésére szinte kínálja magát!
Ha ezen tulajdonságait már alaposan kiélveztük, és ezoterikusan már eléggé képzettnek érezzük magunkat, kapcsoljuk be a készüléket!
Bekapcsolt állapotban ugyanis a tévé dimenziókapuvá válik. Beleláthatunk vele távoli világokba, elmúlt, és jövendő korokba, más emberek és egyéb lények gondolataiba.
Kiváló jövendőmondó eszköz: ha sokat tévézel, meglátod benne a jövőt. Pontosabban: amit rendszeresen nézel benne, az lesz a jövőd!
Nézheted a vértől csöpögő Híradót, a lélekemelő, IQ-borzoló kiválasztós, szavazós műsorokat, vagy éppen a szappanoperákat, ahol az emberek rengeteget szenvednek feleslegesen…
De inkább azt javaslom Neked, hogy ne azt engedd magadba, amit beléd akarnak gyömöszölni, hanem válassz szabadon.
Köss rá egy médialejátszót, és nézd a saját magad által megkívánt, vagy az úton haladó társaid által ajánlott filmeket.
Rengeteg jó anyag: zene, meditáció, ezoterikus előadás és beszélgetés, spirituális film található a neten, de egymás közt is cserélhettek a barátaiddal.
A lényeg – még egyszer : NE EDD MEG A MENÜT! TE VÁLASSZ, A SAJÁT ÉTLAPODRÓL!!
A tévé is egy eszköz, akár a kés. A késsel lehet ételt készíteni, szobrot faragni, de lehet vele gyilkolni is…
A tévé is ilyen. Épít – vagy gyilkol.
A VÁLASZTÁS – A TIÉD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése